Resmi Bildirim

Resmi Bildirim

 

HİZMET ALANLARIN UYMASI GEREKEN KURALLAR & DUYRULAR

  1. Havas çalışması başlayan ve devam eden danışanların CUMA GÜNÜ beni bilgi almak için aramıyacaklardır. İlkez arayan danışanlar aramasına izin verilmiştir. Lütfen sözleşmesini yapıp HAVAS çalışması yaptıran danışanlarım cuma günü beni bilgi alma amaçlı aramasınlar.
  2. Mesai saatleri bildirilmiştir sitede bu saatler dışında arıyan çalışması devam eden danışanları engelleme kararı aldım.
  3. Özel günlerimde, anlık olarak gelişen durumlarda hastalık, ölüm gibi durumlarda çalışması devam eden DANIŞANLARIN durumu öğrenince hemen telefonu kapatmak zorundalar yada meşgule aldığım insanlar ben dönene kadar tekrar beni aramıyacaklardır.
  4. Çalışması devam eden danışanın gece mesai saati bitimi bildiriminde sonra beni araması kesinlikle yasaklanmıştır (Mesai başlangıcı 10:00 – 23.30 mesai bitiş saatidir). Bu saatler arasında aranabilir. İlk kez arayan ve yurt dışından arayanlar hariç tutulmuştur.
  5. KARALAMA yapan herkez dava edilecektir. Sosyal medya yada internet ortamında, sms,whatsapp ve benzeri medya ortamından Mesleki karalama yapan yada şahsımı karalayan herkez avukatım tarafından dava edilecektir.
  6. Kurumsal çalışma yaptığımdan dolayı herkez HİZMET SÖZLEŞMESİNİ onaylamak zorundadır onaylamayan kişilere ÜCRETLİ / ÜCRETSİZ hizmet verilmemektedir.
  7. Hizmet sözleşmesini onaylayan herkez sözleşmeye tabidir yükümlülüklerini yerine getirmek zorundadır.

Author: Sırrul Havas