sen o kişinin sözlerine aldırma sonrada sapıtmıştır yoldan çıkmıştır o kişi onun sözüne kulak asmaSelâm ve saygılarımla,,,
Bülent kisanin kitabını inceledim
Kitapta kendisininde yapmış olduğu havas uygulamalarina, İslami pelerinli büyü demiş,,, vefk taşıyan biriyim ve vefk yazılı kıyafet giyen halifelerin olduğunu biliyorum bu uygulamarda mi büyü yani
eğer vefk işi tehlikeli olsaydı bunca büyük alimler önermezdi
evet seyyidim maalesef... bilmiyorlar yazık.. seyyidim bahril mearifteki şakkul ardı yapmayı düşünüyorum çok hoşuma gittiSelam aleyküm seyyidim
Grörüyorsun değil mi vefk e Büyü de diyorlar neden biliyor Musunuz. Bu bir yahudi oyunudur.
Çünkü gerçek vefk manevi kalkandır. Ha öyle kağıda yazılmış olan değil. Üstadın yazdığından bahsedyorum.
Vefk manevi kalkan herkes yazar çizer ama üstadın yazdığı koruma olur. Gerisi sayısal tablo
Vefk Büyü demek. Basit bir kelime dir.
İnsanları vefkten uzaklaştıran diğer sebepte yahudi uygulama ve büyülerinğn bazı Havas kitaplarına sonradan karıştırılmış olmalarıdır.
Eğer vefk e Büyü diyen varsa o hoca sadece bi kaç Havas kitabı okumaktan öteye geçmemiştir..
Sayın @Tuna
Saygılarla..
SER=53]@Tuna[/USER]Selam aleyküm seyyidim
Grörüyorsun değil mi vefk e Büyü de diyorlar neden biliyor Musunuz. Bu bir yahudi oyunudur.
Çünkü gerçek vefk manevi kalkandır. Ha öyle kağıda yazılmış olan değil. Üstadın yazdığından bahsedyorum.
Vefk manevi kalkan herkes yazar çizer ama üstadın yazdığı koruma olur. Gerisi sayısal tablo
Vefk Büyü demek. Basit bir kelime dir.
İnsanları vefkten uzaklaştıran diğer sebepte yahudi uygulama ve büyülerinğn bazı Havas kitaplarına sonradan karıştırılmış olmalarıdır.
Eğer vefk e Büyü diyen varsa o hoca sadece bi kaç Havas kitabı okumaktan öteye geçmemiştir..
Sayın @Tuna
Saygılarla..
Aman zaten her yarık çürük birde sen yapma seyyidim ???evet seyyidim maalesef... bilmiyorlar yazık.. seyyidim bahril mearifteki şakkul ardı yapmayı düşünüyorum çok hoşuma gitti
SER=53]@Tuna[/USER]
Saygılarla..
evet seyyidim maalesef... bilmiyorlar yazık.. seyyidim bahril mearifteki şakkul ardı yapmayı düşünüyorum çok hoşuma gitti
[automerge]1528835141[/automerge]Vefk ve muska konusuna İbn-i Teymiyye ekolünden gelen genel olarakta rukye ile meşgul olanlar karşı ki bu ekol genel olarak her şeye karşı galiba. Büyük islam alimleri bu konularla ilgili eserler ve araştırmalar yapmışken günümüz için konuşuyorum klavye ilimcileri hangi araştırma hangi delil üzerine hangi eserlere dayandırarak böyle bir hezeyanda bulanabiliyorlar kaç tanesi İbni Teymiyye ve onun öğrencilerinin eserlerini okuda kaç tanesi ondan haberdar. Bu konuda bir zamanlar kendim de bu hatanın içindeydim Hamd olsun Allah doğruya iletendir .
Havas ilmi cincilik cindarlık ilmi değildir. Bu ilimin bir dalı olan bir ağaçtır yapraklarının sayısını Allah cc bilir ve ilm-i vefkte bu ilmin parçasındır. @imas.ibrahim⁹⁹ hocam daha iyisini bilir.
En doğru bilgiye ulaşmamızı sağlayan hocalarımızdan Allah razı olsun.
[automerge]1531415943[/automerge]Vefk veya diğer birçok uygulama büyüdür. islam yasaklamıştır.
İster kabul edin isterseniz de kabul etmeyin ama mantıklı düşününce bu tür uygulamaların hepsi büyüdür.
Doğru uygulanırsa tehlikesi yoktur ama doğru uygulanmassa tehlikesi vardır.
Şimdi birisi diyecek bu büyü değildir çünkü kuran ayetlerini kullanıyoruz bende bunu diyerek olanlara şunu döyleyim kuran-ı kerim size bu şekildemi bu ayetleri kullanın dedi sadece dua edin diyor ama sizin yaptığınız kolay yoldan onları aktif etmek. bu kuran-ı kerimde yasaklanmıştır.
[automerge]1531407529[/automerge]
@aet2002, @Tuna
Vefk veya diğer birçok uygulama büyüdür. islam yasaklamıştır.
İster kabul edin isterseniz de kabul etmeyin ama mantıklı düşününce bu tür uygulamaların hepsi büyüdür.
Doğru uygulanırsa tehlikesi yoktur ama doğru uygulanmassa tehlikesi vardır.
Şimdi birisi diyecek bu büyü değildir çünkü kuran ayetlerini kullanıyoruz bende bunu diyerek olanlara şunu döyleyim kuran-ı kerim size bu şekildemi bu ayetleri kullanın dedi sadece dua edin diyor ama sizin yaptığınız kolay yoldan onları aktif etmek. bu kuran-ı kerimde yasaklanmıştır.
[automerge]1531407529[/automerge]
@aet2002, @Tuna
Konu yada kaynaklarda mesaj yazma zorunluluğu yoktur.
Gereksiz,anlamsız mesajlar yazarak konuları kirletmemeye çalışalım.
DEĞERLİ ZİYARETÇİLERİMİZ Forumuzdan daha fazla faydalanmak için Lütfen ÜYE OLUN.
ÜYE OLMADAN FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPAMAZSINIZ.!
YENİ SİSTEMİMİZDE SMS ONAYI OLMAYAN ÜYELER FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNAMAYACAKLAR