Saol abla Allah razı olsunAllah razı olsun @aydemir hocamızdan rabbim karşısına hep Allah’tan korkan kuldan utanan insanlar çıkarsın inşallah
Bu gece @acizkul kardeşimiz ve aileside musallatlarından temizlendiler.Cümleten Selamün Aleyküm nerden başlasam bilemiyorum bir ablam var kimseye zararı olmayan elinden geldiğince zikir ve kuran okumaya çalışan namazlarını aksatmamaya özen gösteren bize annelik yapan 91 yaşındaki hasta anneme bakmak için evlenmeyen onun her ihtiyacını karşılayan geceleri uyumayan çocuk gibi el üstünde tutup anneme bakan ablamız işte o ablamız 5-6 aydır çok rahatsızlandı sesler duyuyordu sabah kalktığında boğulma etrafında hep birileri izliyor gibiydi 1-2 hafta önce sabah telefonum çaldı aradı beni çok rahatsız ediyorlar kendimi öldürmem için zorluyorlar benim müstehcen resimlerimi çekiyorlar duvarlar yok oluyor dedi ablamı ilk defa böyle görmüştüm çok üzüldüm sonra bi hocamızı bulduk ona götürdük musallatı çıkardım dedi muska verdi 1 hafta kadar iyi oldu sonrasında sesler tekrar geldi sesler artık tehtid ediyordu "sen bizimkilere zarar verdin bunun hesabını ödüceksin hiç merak etme bugün bu iş biticek merak etme bu akşam seni öldürücez hatta üst kattaki komşunun oğlunun şeklinde gelip tacizde dahi bulunmaya çalışmışlar" yaşadıklarımızı bir Allah birde @aydemir hocam ve @Devrimci hocam bilir onlara ne kadar dua etsem azdır haklarını ne maddi nede manevi şekilde ödeyebilirim ama şu kesinki her hatmede her duamda olucaklar Allah onlardan razı olsun.
Ablamı kurtardılar evimizi temizlediler evdekiler bunu net bir şekilde gördüler ve şuan Allaha şükür yaramaz bir durum yok Hocalarımızın Allah ilmini arttırsın. Bu forumdaki hocalarımız ehli sünnet ve islama bağlı hocalardır başka forumlardaki gibi menfeaat peşinde değillerdir buna şahidim Allahta şahittir.
Hocalarımdan tekrar Allah razı olsun...
Yarın gece saat 21 den sonra chatte bulun.Hocam rica etsem sizin icin de uygun bir vakitte Allah'ın izniyle bana da yardımcı olur musunuz acaba bendeki ve evimdeki musallatları temizleme hususunda?
Uzaktan musallat temizliği, hemde hiç bir ücret ödemeden sadece Allah rızası için yapıyor hocam. Musallatta en zor vakalar ifrit vakalaridir. Bu işle uğraşanlar bu musallat türünde çok zorlanırlar. Çoğu zamanda başarısız olurlar. Medyum bozuntulari ifrit vakaları ile karşılaştığında bir daha hasta ile konuşmazlar gorusmezler korkularından. Hocam uzaktan bu tür musallatlara da temizliyor. Bazı hocalar temizlemek için 20-30 bin TL gibi rakamlar istiyor.
Siteye üye olup 75 mesajı tamamlayın bu musallattan bedava kurtulun. Bu hizmeti bu siteden başka hiç bir yerde bulamazsınız. Bulsaniz bile çok astronomik rakamlar öderseniz ki yukarıda örneğini verdim.
Musallat ne yapar ? Rizkinizi bağlar, geciminiz zorlaşır, bereketi azalır. Eşiniz yada sevgilinizle şiddetli kavgalara sudan sebebten olaylara sebebiyet verir. Sevdiğiniz hiç sebeb yokken ayrılır. Kötü rüyalar görürsünüz sık sık.
Allah c.c razı olsun. Bilip bilmediğimiz bir çok sırlara vakıf bir dünyevi içerisinde yaşamaktayız. Rabbim ilim sahibi olan değerli hocalarımızı başımızdan eksik etmesin. Nurlu yolda onların yanında olmamızı bizlere hayırlar ile nasip etsin inşallah. Amin
Konu yada kaynaklarda mesaj yazma zorunluluğu yoktur.
Gereksiz,anlamsız mesajlar yazarak konuları kirletmemeye çalışalım.
DEĞERLİ ZİYARETÇİLERİMİZ Forumuzdan daha fazla faydalanmak için Lütfen ÜYE OLUN.
ÜYE OLMADAN FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPAMAZSINIZ.!
YENİ SİSTEMİMİZDE SMS ONAYI OLMAYAN ÜYELER FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNAMAYACAKLAR