Cümleten Selamün Aleyküm nerden başlasam bilemiyorum bir ablam var kimseye zararı olmayan elinden geldiğince zikir ve kuran okumaya çalışan namazlarını aksatmamaya özen gösteren bize annelik yapan 91 yaşındaki hasta anneme bakmak için evlenmeyen onun her ihtiyacını karşılayan geceleri uyumayan çocuk gibi el üstünde tutup anneme bakan ablamız işte o ablamız 5-6 aydır çok rahatsızlandı sesler duyuyordu sabah kalktığında boğulma etrafında hep birileri izliyor gibiydi 1-2 hafta önce sabah telefonum çaldı aradı beni çok rahatsız ediyorlar kendimi öldürmem için zorluyorlar benim müstehcen resimlerimi çekiyorlar duvarlar yok oluyor dedi ablamı ilk defa böyle görmüştüm çok üzüldüm sonra bi hocamızı bulduk ona götürdük musallatı çıkardım dedi muska verdi 1 hafta kadar iyi oldu sonrasında sesler tekrar geldi sesler artık tehtid ediyordu "sen bizimkilere zarar verdin bunun hesabını ödüceksin hiç merak etme bugün bu iş biticek merak etme bu akşam seni öldürücez hatta üst kattaki komşunun oğlunun şeklinde gelip tacizde dahi bulunmaya çalışmışlar" yaşadıklarımızı bir Allah birde
@aydemir hocam ve
@Devrimci hocam bilir onlara ne kadar dua etsem azdır haklarını ne maddi nede manevi şekilde ödeyebilirim ama şu kesinki her hatmede her duamda olucaklar Allah onlardan razı olsun.
Ablamı kurtardılar evimizi temizlediler evdekiler bunu net bir şekilde gördüler ve şuan Allaha şükür yaramaz bir durum yok Hocalarımızın Allah ilmini arttırsın. Bu forumdaki hocalarımız ehli sünnet ve islama bağlı hocalardır başka forumlardaki gibi menfeaat peşinde değillerdir buna şahidim Allahta şahittir.
Hocalarımdan tekrar Allah razı olsun...