Amenna ve saddakna kardeşim... @Mehmet0404
Bugün istediğim yardıma karşılık @Devrimci hocam akşam 21:00'de chatte olmamı söylemişti. Öncesinde mesajlaşarak telefonla beni ara, kontorün yoksa ben ararım diye babacan bir tavırla karşılık verdi. Kendisi ile telefon görüşmesi yaptık. Çok babacan, müşvik ve sıcak kanlı bir şekilde konuştu ve anlattığım sıkıntılarıma karşılık derdimi dinledi ve bana teselli bile verdi. Yaklaşık bir saat önce kendisi tarafından temizlik yapıldı. Evde televizyonları kapatıp oturduk, bol bol salavat getirerek kendimi huzura bıraktım, dualar ederek... Okuma başladıktan yaklaşık 5 dakika sonra evde herkesi bir esneme tuttu, özellikle beni ve kayınvalidemi...Öyle ki gözlerimizden yaşlar aktı resmen... sonra enseden başımıza doğru şiddetli bir ağrı ve uyuşma hissettik. Bu uyuşma ellerimizde de çok şiddetli oldu... Yarım saatlik okumanın sonunda o ağrılar çekildi, üzerimden şu anda bir ağırlık kalkmışçasına uyuşuk ve dingin hissediyorum kendimi, evdekiler içinde aynı şey geçerli. Bu rahatlama duygusu çok güzel, sadece şakaklarımda ve boynumda biraz ağrı var, zonklama gibi... @Devrimci hocam merhametli,babacan, sevgi dolu ilginiz ve ayrıca yardımınız için çok teşekkür ederim. Rabb Teala sizden ve ceddinizden razı olsun inşallah... Umarım maddi ve manevi olarak şifalanma devam eder. Buradaki bir derdi için çare arayan samimi kardeşlerime ve sizlere(hocalarımıza) Rabb'im iki cihanda saadet nasip etsin. Kulum senden razıyım dediklerinden eylesin inşallah...
*Amin,Allah razı olsun, Estağfurullah olur mu öyle şey, ne mutlu bana değer verip, yol göstermişsin...İnşallah başlayacağım Salavatı Tefriciyeye... @leyla
*Amin Ecmain... Allah razı olsun, bugün konuştuk, bak akşamına @devrimci hocam hemen en iyi şekilde ilgilendi, Allah razı olsun ondan da sizden de inşallah kardeşim... @turkistan
Elbette oluruz.@Devrimci hocam allah rızası için ben ve ailem içinde.. Nazar ve musallat için, yardımcı olabilirmisiniz, ?
Ard arda iki mesaj yazmana gerek yok.75 mesaj barajını geçtiğinde yardımcı oluruz.@Devrimci hocam allah rızası için ben ve ailem içinde.. Nazar ve musallat için, yardımcı olabilirmisiniz, ?
Forumda ücretsiz bakım ve musallat-nazar temizliği işlemlerinden istifade edebilmeniz için forumdaki konulara OKUYUP İSTİFADE ETTİKTEN SONRA en az 75 mesaj yazmanız gerekiyor.Hocam selamın aleyküm;
Hocam bana nazardan bulaşan cin var dediler ve çok sıkıntılar yaşıyorum, işlerim ters gidiyor olacak işlerimde olmuyor eşimle ayrılma derecesine geldik. Hocam bana allah rızası için yardımcı olursanız çok sevinirim.
Önemli - ÜYELERİN DİKKATİNE !!!!!!Hocam Selamın aleyküm bende nazardan bulaşan musallat var dediler işlerim bozuldu olacak işlerim olmuyor herşey ters gidiyor ruhi sıkıntılarım var eşimle boşanma derecesine geldik bana yardımcı olursanız allah rızası için.
Konu yada kaynaklarda mesaj yazma zorunluluğu yoktur.
Gereksiz,anlamsız mesajlar yazarak konuları kirletmemeye çalışalım.
DEĞERLİ ZİYARETÇİLERİMİZ Forumuzdan daha fazla faydalanmak için Lütfen ÜYE OLUN.
ÜYE OLMADAN FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPAMAZSINIZ.!
YENİ SİSTEMİMİZDE SMS ONAYI OLMAYAN ÜYELER FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNAMAYACAKLAR