Bu gece saat 21 de Chatte olunuz.Sizin musallatlarınızı da temizleyelim.@Devrimciİ hocam mesajlarım 75 geçti
Bakım yaptırabilmeniz için forumdaki konulara 75 mesaj yazmış olmanız gerekiyor.Bakım hala devam ediyor mu hocam
Forumda aktif olunuz okuyup istifade ettiğiniz konulara mesajlar yazınız-sorular sorunuz ve chat sohbetlerine katılınız.Emek veriniz.75 mesajı geçtiğinizde ''Bakım Forumunu'' doldurunuz bakımınız yapılsın.Gerekiyorsa bende musallatlarınızı ve nazarınızı temizletirim hadimlere.Devrimci hocam musallatlardan olabilirmi çok içime kapanığım ne yazacağımı bilemiyorum faydalı olmak adına
Mehmet0404 kardeşimizin musallat temizliği yapıldı.Kendisi ayrı konu açmış.Açtığı konunun linkini ve konusuna yazdıklarını buraya alıntıladım.Tamam inşaallah hocam
Forumda aktif olunuz okuyup istifade ettiğiniz konulara mesajlar yazınız-sorular sorunuz ve chat sohbetlerine katılınız.Emek veriniz.75 mesajı geçtiğinizde ''Bakım Forumunu'' doldurunuz bakımınız yapılsın.Gerekiyorsa bende musallatlarınızı ve nazarınızı temizletirim hadimlere.selamün aleyküm hocam musallat sıkıntılarım var,üniversiteyide dondurum,hocalar hep sömürdüler ALLAH rızası için yardım edebilir misin bu kardeşine @Devrimci
Konu yada kaynaklarda mesaj yazma zorunluluğu yoktur.
Gereksiz,anlamsız mesajlar yazarak konuları kirletmemeye çalışalım.
DEĞERLİ ZİYARETÇİLERİMİZ Forumuzdan daha fazla faydalanmak için Lütfen ÜYE OLUN.
ÜYE OLMADAN FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPAMAZSINIZ.!
YENİ SİSTEMİMİZDE SMS ONAYI OLMAYAN ÜYELER FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNAMAYACAKLAR