Safran mürekkebiyle yazılır, üstte taşınır (cep olmaz) Kaynak: Azametli Mücerreb Tılsımlar
O ozunu SMS Onaylı Normal Üye Katılım 21 Şub 2019 Mesajlar 57 5 Haz 2019 #1 Bu İşlem Ne İçin Yapılır Şirinlik Bu İşlemin Zamanı Cuma zühre saati Bu İşlemin Tütsüleri Yok Bu İşlemi Tecrübe Eden - Bu İşlemin Kaynağı Azametli Mücerreb Tılsımlar Safran mürekkebiyle yazılır, üstte taşınır (cep olmaz) Kaynak: Azametli Mücerreb Tılsımlar
A ali1976 SMS Onaylı Normal Üye Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 15 24 Ocak 2022 #2 ozunu' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1362 Safran mürekkebiyle yazılır, üstte taşınır (cep olmaz) Kaynak: Azametli Mücerreb Tılsımlar Genişletmek için tıkla ... Yazılacak isim nereye ve türkçe yazılsa olurmu?
ozunu' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1362 Safran mürekkebiyle yazılır, üstte taşınır (cep olmaz) Kaynak: Azametli Mücerreb Tılsımlar Genişletmek için tıkla ... Yazılacak isim nereye ve türkçe yazılsa olurmu?
G Gameofthrons10 SMS Onaylı Normal Üye Katılım 31 May 2019 Mesajlar 10 16 Nis 2022 #3 Bunu bana yazabilecek biri var mı acaba ilmim olmadığı için ben yazamamda yazsamda işe yaramazdir heralde hayırlı ramazanlar
Bunu bana yazabilecek biri var mı acaba ilmim olmadığı için ben yazamamda yazsamda işe yaramazdir heralde hayırlı ramazanlar