Dua Görmeyen gözlerin açılması için

umacikiz

Normal Üye
Bu İşlem Ne İçin Yapılır
Görmeyen gözü açma
Bu İşlemin Zamanı
Herhangi bir vakit
Bu İşlemin Tütsüleri
Gerek yok
Bu İşlemi Tecrübe Eden
Kendim
Bu İşlemin Kaynağı
Erbabı İdrisiyye
Selamün aleyküm
Bir arkadaşımın 9 ne yaşındaki kızının beyin ameliyatından sonra gözleri görmüyor,bir aydır böyle.
Ben de üzüldüm,bu Havaş konularına merakım var.
Elimde bulunan erbabı İdrisiyye kitabından safran misk gül mürekkebiyle yazılan terkiplerden birini hazirladik,bugün uyguladık.birkac şifa için okunan ismi şeriflerden de okuduk,hemen mi sonuç alınır ne zaman iyileşir bilmiyoruz,şifa Allah'tan.
Elimde bu mürekkep var sadece.
Başka malzemem.yok.
Bu gözlerin açılması için yapabileceğim etkili bir işlem var mıdır?
Virdli olduğum için sayılı şeyleri sayısıyla okuyamıyorum.
9.yasinda küçük bir kız elimden geleni yapmak istiyorum,çok üzüldüm çok küçük bir kız çocuğu.
Yardım ederseniz sevinirim sirrulhavas ailesi🌷

ÖNEMLİ UYARI

HAVAS İLMİ HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ DEĞİLSENİZ, Bu İşlemleri kendinize veya başkaları üzerinde uygulamamanızı, YAPMAMANIZI tavsiye eder, Bu işlemleri yapıp yapmamak tamamen şahısların kendi İNSİYATİFİNDEDİR. Yapacağınız herhangi bir yanlış işlem ve uygulama durumunuzda SİTEMİZİN SORUMLULUK ALMADIĞINI bildirir. Ayrıca sitemizde konuların BİLGİLENDİRME AMAÇLI konular ve paylaşımlar olduğunu hatırlatır. Anlayışınız için TEŞŞEKKÜR ederiz.

Site Ekibimizden Profesyonel Anlamda Destek Almak isterseniz +90 850 840 05 71 Numaralı iletişim hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

imas.ibrahim⁹⁹

Işimiz ALLAHA KALMIŞ İSE OLMUŞ BİL.
Yönetici
Site Sahibi
Danışman Hoca
T.C Onaylı
Web sitesi
www.imasibrahim.com
Selamün aleyküm
Bir arkadaşımın 9 ne yaşındaki kızının beyin ameliyatından sonra gözleri görmüyor,bir aydır böyle.
Ben de üzüldüm,bu Havaş konularına merakım var.
Elimde bulunan erbabı İdrisiyye kitabından safran misk gül mürekkebiyle yazılan terkiplerden birini hazirladik,bugün uyguladık.birkac şifa için okunan ismi şeriflerden de okuduk,hemen mi sonuç alınır ne zaman iyileşir bilmiyoruz,şifa Allah'tan.
Elimde bu mürekkep var sadece.
Başka malzemem.yok.
Bu gözlerin açılması için yapabileceğim etkili bir işlem var mıdır?
Virdli olduğum için sayılı şeyleri sayısıyla okuyamıyorum.
9.yasinda küçük bir kız elimden geleni yapmak istiyorum,çok üzüldüm çok küçük bir kız çocuğu.
Yardım ederseniz sevinirim sirrulhavas ailesi🌷
bilmeden denize atlamak insanı boğar. Dokuz yaşındaki kıza kendizie göre terkip hazırlamak ve okumakta çok tehlikeli bilin istedim. Yarım doktor candan, Yarım hoca imandan , bilmeyen havascı da insanı akıldan eder.

KONUYU OKUYAN VEYA CEVAPLAYACAK OLANLARIN DİKKATİNE.!!!

Konu yada kaynaklarda mesaj yazma zorunluluğu yoktur.

Gereksiz,anlamsız mesajlar yazarak konuları kirletmemeye çalışalım.

DEĞERLİ ZİYARETÇİLERİMİZ Forumuzdan daha fazla faydalanmak için Lütfen ÜYE OLUN.

ÜYE OLMADAN FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPAMAZSINIZ.!

YENİ SİSTEMİMİZDE SMS ONAYI OLMAYAN ÜYELER FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNAMAYACAKLAR

Bir Konuşma Başlat
Selam! Whatsapp'ta sohbet etmek için aşağıdaki danışmanlarımızdan birini tıklayın
Danışmanlarımız genellikle birkaç dakika içinde yanıt verir.