Özel msj ile @aydemir hocamızla temasa geçiniz.Ücreti mukabilinde safran mürekkebiyle yazar sanırım.hocam bana da yaparmısınız
evvela musallatlardan kurtulmam gerekli tabi havas işi tecrübeli alım hocalarım gözetimi altında olursa güvenli yol gidilir fakat internet ve piyasada ki davetler hepsi hemen hemen eksik eğer illa ben kitap alacağım davetli ve orijinal olursa size sitemizde üyemiz olan @havaskitaplari kardeşimizle iletişime geçmenizi tavsiye ederim ama illa ki bir alım tecrübeli işini bilen ehli olan hoca ile bu işi yapım yoksa musallat alırsınız benim kendi şahsi tavsiyem kişi kamil mükemmel bir mürşide tabi olsun derimKur'anda bir çok yöntem var tabi ki vefklerin tılsımlarında çok başka yeri var.Hocam ben celcelutiye duasını olabildiğince okuyorum.Günay hocam geçende bana bakım yaptı kendin okuma sana daha çok musallat olmuşlar dedi.Birisi bana celp yaptırmış.Evdede genel itibariyle var dedi.Bana vefk yazacağını söyledi ama çok yoğun anladığım kadarıyla dönüşünü bekliyorum.Kendim ne yapabiliri hocam.Birde bir müslüman cinle sohbet kitabında bakım için ayetler ve ortadan kaldırmak için ayetler var hocam ama kendi kendimi okuduğumda şeytanın sırtımdan çıktığını hissettim.Sıçrama ve göğüs kafesimde darlanma hissediyorum.Nasıl bir yol izlesek bilemedim..
Konu yada kaynaklarda mesaj yazma zorunluluğu yoktur.
Gereksiz,anlamsız mesajlar yazarak konuları kirletmemeye çalışalım.
DEĞERLİ ZİYARETÇİLERİMİZ Forumuzdan daha fazla faydalanmak için Lütfen ÜYE OLUN.
ÜYE OLMADAN FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPAMAZSINIZ.!
YENİ SİSTEMİMİZDE SMS ONAYI OLMAYAN ÜYELER FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNAMAYACAKLAR