Arapça bilmeyen ve ilk defa kendine vefk yapacak biri olarak bir kaç sorum olacak.
1-Bu vefk-in çıktısını alsam. Üzerinden kalemle geçsem ve üzerimde taşısam olur mu?
2- normal bir kağıda normal bir kalemle yazmak yeterli mi?
3- boynumuza veya kolumuzda taşırken bir şeylere sarmalı mıyız? (sonuçta tuvalete falan giriyoruz)
4- iyi bir zamandan kasıt nedir?
Başta da dediğim gibi kendime ilk defa böyle bir şey yaptırmak istiyorum. Bir tanecik hocam vefat ettiği için eskiden bana o yazardı, okurdu) artık kendim yapmak istiyorum. Çok soru sorduysam kusuruma bakmayın.
Selamlar;
Arapça bilmeyen ve ilk defa kendine vefk yapacak biri olarak bir kaç sorum olacak.
1-Bu vefk-in çıktısını alsam. Üzerinden kalemle geçsem ve üzerimde taşısam olur mu?
2- normal bir kağıda normal bir kalemle yazmak yeterli mi?
3- boynumuza veya kolumuzda taşırken bir şeylere sarmalı mıyız? (sonuçta tuvalete falan giriyoruz)
4- iyi bir zamandan kasıt nedir?
Başta da dediğim gibi kendime ilk defa böyle bir şey yaptırmak istiyorum. Bir tanecik hocam vefat ettiği için eskiden bana o yazardı, okurdu) artık kendim yapmak istiyorum. Çok soru sorduysam kusuruma bakmayın.
Selamlar;
Konu yada kaynaklarda mesaj yazma zorunluluğu yoktur.
Gereksiz,anlamsız mesajlar yazarak konuları kirletmemeye çalışalım.
DEĞERLİ ZİYARETÇİLERİMİZ Forumuzdan daha fazla faydalanmak için Lütfen ÜYE OLUN.
ÜYE OLMADAN FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPAMAZSINIZ.!
YENİ SİSTEMİMİZDE SMS ONAYI OLMAYAN ÜYELER FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNAMAYACAKLAR