Elbette en yoğunluk.durumuna göre size bilgi verilir. BAKIM yapıldığında sms ile bilgilendirilirsinizSelamun aleykum başvuru yaptım yardımcı olurmusunuz
Bakım formunu nereye doldurdunuzBende başvurumu yaptım,Aydemir hocam özellikle sizden yanıt bekliyorum.İnşaAllah
Hocam benim mesaj sayım 75 i geçti,formu yazıp gönderdim ama ücret ödeme ile ilgili mesaj geldi telefonuma,acaba kuralmar mı değişti.Bilmek için soruyorum.Üyelerin dikkatine formumuzda aktif olup 75 mesaja ulaşan üyelerimize bakım varsa musallat temizliği yapılacak olup şimdiden ilginize teşekkür ederiz..
Hocam bakım formunu tıkladığımda direk vefkhane.coma gönderiyor,ordan doldurdum.Bakım formunu nereye doldurdunuz
Daha önce bildiğim kadarı ile bakım yapıldı sitenin masraflarının karşılanması adına talep edilmekte bu sebepten dolayı umarım bizi anlayışla karşılarsınız bakım talep ettiğiniz hocanız bakar bakmaz ona biz karışamayız @ZamaneHocam benim mesaj sayım 75 i geçti,formu yazıp gönderdim ama ücret ödeme ile ilgili mesaj geldi telefonuma,acaba kuralmar mı değişti.Bilmek için soruyorum.
Yok hocam daha önce bakım yapılmadı,ön ceden de yazmıştım ama form ulaşmamıştı size,bende tekrar yazmamıştım o zaman.Şimdi ihtiyaç duyuyorum.Elbette form önemli ve kıymetli bir form sizde öylesiniz tüm hocalarımız.Daha önce bildiğim kadarı ile bakım yapıldı sitenin masraflarının karşılanması adına talep edilmekte bu sebepten dolayı umarım bizi anlayışla karşılarsınız bakım talep ettiğiniz hocanız bakar bakmaz ona biz karışamayız @Zamane
Hocam benim mesaj sayım 75 i geçti,formu yazıp gönderdim ama ücret ödeme ile ilgili mesaj geldi telefonuma,acaba kuralmar mı değişti.Bilmek için soruyorum.
evet 75 mesajı geçmiş ama sadece sırf 75 tane mesajda da sırf mesaj sayısı doldrulsun dıye mesaj yazılmıs allah razı olsun teşekkurler diye. siz toplamda 100 mesaj yazmıssınız 80 taynye yakın teşekkürlerle başlıuyor sırf mesaj sayısı dolsun dıye yazılan mesajlar bunlar.Hocam benim mesaj sayım 75 i geçti,formu yazıp gönderdim ama ücret ödeme ile ilgili mesaj geldi telefonuma,acaba kuralmar mı değişti.Bilmek için soruyorum.
Tamam Hocam Allah razı olsun hepinizden,aldım mesajları ben.evet 75 mesajı geçmiş ama sadece sırf 75 tane mesajda da sırf mesaj sayısı doldrulsun dıye mesaj yazılmıs allah razı olsun teşekkurler diye. siz toplamda 100 mesaj yazmıssınız 80 taynye yakın teşekkürlerle başlıuyor sırf mesaj sayısı dolsun dıye yazılan mesajlar bunlar.
bakım kurallarını site yonetimi değiştirme ve düzenleme hakkını elinde tutar.
Önemli - MANEVİ BAKIM YAPTIRMAK İSTEYENLERİN DİKKATİNE...!
MANEVİ BAKIM YAPTIRMAK İSTEYEN ÜYE VEYA ZİYARETÇİLER; 1.) MANEVİ BAKIM İÇİN SMS ONAYLI ÜYE ŞARTI ARANMAKTADIR. (OLMAZSA OLMAZ.) 2.) FORUMUMUZDA 200 ADET MESAJ YAZMA ZORUNLULUĞU VARDIR. 3.) BEN 200 ADET MESAJLA UĞRAŞAMAM DİYE DÜŞÜNÜYORSANIZ ,BAKIMLAR ÜCRETE TABİDİR.. DAHA FAZLA BİLGİ...www.sirrulhavas.com
sadece bakım için geldiğiniz için eskı kurallarda kalmıssınız
Konu yada kaynaklarda mesaj yazma zorunluluğu yoktur.
Gereksiz,anlamsız mesajlar yazarak konuları kirletmemeye çalışalım.
DEĞERLİ ZİYARETÇİLERİMİZ Forumuzdan daha fazla faydalanmak için Lütfen ÜYE OLUN.
ÜYE OLMADAN FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPAMAZSINIZ.!
YENİ SİSTEMİMİZDE SMS ONAYI OLMAYAN ÜYELER FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNAMAYACAKLAR