öncelikle size kim icazet vermiş onu merak ettim ve siz zaten geçmişte yaptığınız işlemlerden musallat almışsınız bu cınlamalar ve elektirklenmeler vs şeyler musallatlardandır. öncelikle korunma olmadan kendi başınıza veya nasıl ne gibi kişilerden ne gibi bir şeyler aldıysan onu bilemem fakat bunlardan dolayı musallat almışsınızdır. Eğer dikkat edilirse bizler bu sitede musallat olmayacak şeyleri paylaşıyoruz birisi bu işlemlerden sıkıntı duyarsa biz zaten müdahale ederiz fakat bir insanın musallat alması için davet okuma ves işlerle uğraşması lazım yoksa mümkün değil bu siteye gelenlerin %50'si sıkıntılı ve bu sıkıntılarda başka yerlerden başka kişilerden alıp bunlardan dolayı başı derde girmiş kişilerdir şayet tarafımızdan böyle bir şey kimseye olmamıştır asla olamazlarda ben şahsım olarak kimseye icazet vermedim vermemde fakat burada ki işlemlerden muzdarip olanlar varsa onlarda belirtsinler mümkün değil olamaz ama buradan koruma alıp kendi kafasına göre davet vs işler yaparsa mesuliyet bize ait değildir ve dikkat edilirse biz bu konuda kimseye tavsiyede bulunmuyoruz yani şunu okuyun bunu okuyun diyeS.A AYDEMİR HOCAM BENİM HERGECE KULAĞIM CIZLIYOR SÜREKLİ SİNYAL SESİ DURMADAN GELİYOR BU 1
2. Sİ SİTEDE PAYLAŞTIĞINIZ KÜÇÜK İCAZET İZİN ONLARIDA YAPIP SONRA VEFK VE TILSIM YADA NÜSHA YAZMA YAPTIĞIM ZAMAN
GENE AĞIRLIK YÜZDE BİR YANMA SAÇTA ELEKTRİKLENME GENE BUNLARLA KARŞI KARŞIYAYIM BU NEDEN OLMAK TADIR ARTIK BİR DUA YAZMAKTAN KORKAR OLDUM HEPSİNİ SAFRAN VE SAATLERİNDE YAZMAKTAYIM . 3 .SÜ ÜST ÜSTE AYRI AYRI KURAN AYETLERİ YAZMAK GEREK ŞİFA OLSUN GEREK KORNMA VE SAİRE BU TARZ AYRI AYRI AYETLERİ YAZMAK AĞIRLIK OLUŞTURURMU İCAZETLİ OLAN BİR KİMSE İÇİN BEN KÜÇÜK İCAAZETİ YAPIP ONDAN SONBRA YAZMAYA BAŞLARIM AMA GENEDE AĞIRLIK OLUYOIR