Gayrimüslim olanlar zaten bilindiği üzere mevlanın izin verdiği ölçüde musallat olurlar.Müslüman olanların musallatını hiç duymadım.Fakat sabah namazına kaldırma , namaz kılmadığında uyarma namaz vakti geçecek iken bildirme günaha sevk olacak iken uyarma gibi durumların olduğunu kendi tecrübelerim ile biliyorum.Tabiki herşeyin kontrolü Hz Allahta.Sadece gayrimüslim cinler mi insanlara musallat olur? Müslüman olup insanları rahatsiz eden müslüman cinler var mıdır ?
Mahkemeye sevk edilir durum ayrıntıları ile bakılır şeriatı hüküm ile adalet tecelli eder.Ben farklı açıdan bakacağım. Müslüman cinlerde bizim gibi nefs sahibi insanlar. Mesela dışarıya sıcak su dökmeyin derler. Sıcak su cinnilerin çocuklarına zarar verebilir. Yavrusu zarar gören cinler Müslüman dahi olsa o kızgınlıkla musallat olamaz mı?
Evet benim de düşündüğüm bu şekilde. Bilmeden zarar verebiliriz. Sonucta goremiyoruz. Anneannem lavaboya kaynar su asla döktürmez. Bunun gibi. Kızgınlıkla musallat olma durumunu bilmiyorum ancak daraltabileceklerini düşünüyorum.Ben farklı açıdan bakacağım. Müslüman cinlerde bizim gibi nefs sahibi insanlar. Mesela dışarıya sıcak su dökmeyin derler. Sıcak su cinnilerin çocuklarına zarar verebilir. Yavrusu zarar gören cinler Müslüman dahi olsa o kızgınlıkla musallat olamaz mı?
Cok ilginç. Mesela namaz vakti geçince gürültü mü yapıyorlar. Bunu baska birinden de duymuştumGayrimüslim olanlar zaten bilindiği üzere mevlanın izin verdiği ölçüde musallat olurlar.Müslüman olanların musallatını hiç duymadım.Fakat sabah namazına kaldırma , namaz kılmadığında uyarma namaz vakti geçecek iken bildirme günaha sevk olacak iken uyarma gibi durumların olduğunu kendi tecrübelerim ile biliyorum.Tabiki herşeyin kontrolü Hz Allahta.
En doğrusunu Allah bilir.
Mahkemeye nasıl sevk olunuyor o hususu cidden merak ettim biri açıklayabilirmi bunu ilginç buldumMahkemeye sevk edilir durum ayrıntıları ile bakılır şeriatı hüküm ile adalet tecelli eder.
Ben farklı açıdan bakacağım. Müslüman cinlerde bizim gibi nefs sahibi insanlar. Mesela dışarıya sıcak su dökmeyin derler. Sıcak su cinnilerin çocuklarına zarar verebilir. Yavrusu zarar gören cinler Müslüman dahi olsa o kızgınlıkla musallat olamaz mı?
Konu yada kaynaklarda mesaj yazma zorunluluğu yoktur.
Gereksiz,anlamsız mesajlar yazarak konuları kirletmemeye çalışalım.
DEĞERLİ ZİYARETÇİLERİMİZ Forumuzdan daha fazla faydalanmak için Lütfen ÜYE OLUN.
ÜYE OLMADAN FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPAMAZSINIZ.!
YENİ SİSTEMİMİZDE SMS ONAYI OLMAYAN ÜYELER FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNAMAYACAKLAR