Hepiniz hoş gelmişsinizSelamunaleykum aydemir hocamizin vesilesi ile bende araniza katıldım herkeze hayırlı günler dilerim
yakın zamanda sever kurulacak o zaman sizlere yardım edilecek inşallah bunlardan biri de siz olursunuzSelamun aleyküm.
Sitenin kurulmasında ve hizmetlerde emeği geçen herkesten Allah razı olsun. İlk başta şunu belirteyim ki interneti dolaştığınızda Havas ilmiyle ilgili birçok siteye rastlayabilirsiniz. Medyum denilen şahıslar dahi bu ilim kapsamında değerlendirildiğini düşündüğümüzde yığınla site ve bilgi kirliliği var. Siteyle tevafuk eseri tanıştım baktığım diğer tüm sitelerden farklı olduğunu apaçık gördüm. Benim anadilim Arapça, Arapça - Osmanlıca okuma yazmam çok iyi, bu ilimle ilgili arap menşeli siteleri de çok araştırıyorum ama bu site tamamen farklı ve güven verici.
Benim bu ilimle ilgili fazla bir bilgim yok ama merakım çok. Az önce bahsettiğim arap menşeli sitelerde çokça araştırma yaptım ve bir sürü orijinal el yazması kaynak temin ettim, inşallah o kaynakları da sitedeki değerli hocalarımla ve sizlerle de paylaşacağım.
Ben, hem bu ilimle ilgili mesafe katetmek, bildiğim Arapça Osmanlıca bilgisini değerlendirip Allah rızası için insanlığa faydalı olabilmek hem de dertsiz, kedersizi sıkıntısız insan yok gibi ben de değerli hocalarımın bilgilerinden yararlanıp sıkıntılarıma Allahın izniyle çare bulmak. Bu konuda değerli hocalarımın yardımlarını bekliyorum. Siz değerli site üyelerimizden aciz kardeşinize dua bekliyorum.
öncellikle burcu kardeşimiziden Allah razı olsun içinden soru sorupta bizi rüyasında görüp cevap alması tamamen Allah'ın rahmetidir kendisinin samimi ve dürüst olmasından dolayı Allah bu sorunun cevabını bizim süretimizden biir dostunu onun rüyasına sokup ona cevap vermesidir yoksa benim gibi bir acizin yapabileceği bir mesele değil bunu okuyan kardeşlerimizde sakın ha bizde keramet gibi olağan bir şey olduğunu sanmasınlar umarım anlatabilmiişimdir. bu olay kardeşimizin temiz oluşundandır yoksa bizden değildir vesselamBende ismi lazim degil diger sitenin magdurlarindanim aydemir hocamı 1.5 senedir bilir tanırım bu sitenin kurulumundan sonra @aydemir hocamın bilgilendirmesiyle dahil oldum cok aktif değildim ilk başlarda cok anlayamadim yeni yeni adapte oluyorum siteye Rabbim razi olsun @aydemir hocam çok başka bir insan iyi bir abim elinden geldiğince hep işi gücü arasinda yazdigima sorduguma cevap vermiş yardimci olmuştur diger siteye ilk üye oldugum zamanlar ramazan ayıydı kadir gecesiydi ben cok rahatsızdım migrenim tutmuştu yardimci olun hocam bu mubarek gece ibadetimi yapayim dedim ilgilendi sağolsun sonra kalkip bi su iç bakalim dedi kalkip suyumu içtim döndüm odama başagrim kesildi Rabbim razi olsun. Sonralari rüyamda görmüşlügum oldu ve sitede sohbet bölümünde yazdigi bir şeye karsilik kendimce sadece içimden geçirdiğim bi soruya o gece rüyamda bana cevabini söylemişti hala şaşkınlığım vardir rüya yoluyla verdiği cevabina
Ve @günay hocam Rabbim ondanda razi olsun @aydemir hocam sayesinde iyiki tanışma fırsatım olmuş diyorum sizlerin bir cok konuda hakki ödenmez derdimizi soyledigimizde hemen rakamlarin paranın konuşulmadığı nasıl yaparizda yardımcı oluruz derdine care buluruz diye düşünen ilim sahibi insanlar varmış diyeceğimiz hocalarımızsınız Rabbim sizi başimizdan eksik etmesin
Site cok guzel tasarlanmis her yoruma ait Begeni yorum kısmının olması ve konulara ait takip et seçeneği cok iyi düşünülmüş sitenin kurulumunda bizlerin bir araya gelmesinde emegi gecen herkese tesekkur ederim hayirli geceler
Konu yada kaynaklarda mesaj yazma zorunluluğu yoktur.
Gereksiz,anlamsız mesajlar yazarak konuları kirletmemeye çalışalım.
DEĞERLİ ZİYARETÇİLERİMİZ Forumuzdan daha fazla faydalanmak için Lütfen ÜYE OLUN.
ÜYE OLMADAN FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPAMAZSINIZ.!
YENİ SİSTEMİMİZDE SMS ONAYI OLMAYAN ÜYELER FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNAMAYACAKLAR