Selamun aleykum, esimle aramizdaki soğukluk ve yıllardır süren sebepsiz tartışmalar sebebiyle boşanma aşamasına geldiğimiz için büyüden şüphelenmeye başlamıştım cevremde bana yardımcı olabilecek biri olmadigindan internette çeşitli araştırmalar sonucunda havasla ilgili bir foruma ulaştım site yönetimine durumumu açıklayan bir mesaj attım ve bakım yaptırmak istediğimi söyledim adını sonradan ögrendigim "S....." adındaki şahıs istersem bana yardımcı olabileceklerini, esimle ve benimle ilgili bilgileri göndermemi istedi ve bana bilgi verecegini söyledi aradan 3-4 gun gecti herhangi bir donus alamadigim için kendisine tekrar mesaj attim ve bakım meselesini sorduğumda nazar ve sogutma islemi olmak uzere 2 işlemin göründüğünü ve ne zaman istersem bozma işlemine baslayabilecegimizi söyledi ben de içinde bulunduğum duruma daha fazla katlanamayacagim icin kabul ettim ve 13 eylul de benden istediği 3000 lira karşılığında isleme başladı. Kendisi o gunden sonra benimle kendiliğinden hic bir sekilde iletisime gecmedi calismalarin nasil gittigini sorduğumda da esimde cok sayida musallat olduğunu bunlar temizlenmeden herhangi bir islem yapılamayacağını söyledi ben de sözlerine riayet ettim ve beklemeye basladim fakat bahse konu şahıstan bir geri dönüş alamadim bana her defasinda esime yaptigi musallat temizlemesinin devam ettigini bitince bana dönüş yapacağını söyledi ama en ufak bir bilgilendirme dahi yapmadi kaybedecek zamanımın olmadigini esimin bosanma davasi icin 2 haftaya geleceğini soyledigimde ise istersem yakma islemi yapabilecegini fakat ekstra ücret gondermem gerektigini söyledi oysa en bastan ekstra herhangi bir ekstra ücret çıkmayacağını söylemisti hatta artan para olursa iade edeceğini soylemisti. Konu ile ilgili yazışmalar elimde mevcuttur. Ben yakma işlemini kabul etmedim ve musallat temizligi ile yapilan soğutma islemini bozmanin yeterli olacagini soyledim kendisi okumalara devam edecegini soyledi ama oyalandigimi dusunmeye basladim tam bu siralarda bu siteyi kesfettim Gunay hocam sagolsun derdimi dinlendikten sonra bana yardımcı olacaklarını soyledi Aydemir hocam ve Gunay hocam tek bir kurus bile talep etmeden (hatta sormama bile firsat vermedi Gunay hocam Allah ondan razı olsun) derdimi dinlediler ve bana bakim yapıp tedaviye basladilar. Allah sizden razı olsun Aydemir ve Gunay hocam. Allah ilminizi artırsın. Rabbim sizin gibi olmayi nasip etsin insallah. Amin.
[SVGIMPORTANT]BAŞKA SİTELERİ VE ŞAHISLARI KARALAMAK SİTEMİZİN ETİK KURALLARI İÇERSİNDE DEĞİLDİR BİZ KENDİ KALİTEMİZDEN ÖDÜN VERMEMEYE SÖZ VERDİK ANLAYIŞINIZDAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİZ SIRRUL HAVAS YÖNETİMİ [/SVGIMPORTANT]
[SVGIMPORTANT]BAŞKA SİTELERİ VE ŞAHISLARI KARALAMAK SİTEMİZİN ETİK KURALLARI İÇERSİNDE DEĞİLDİR BİZ KENDİ KALİTEMİZDEN ÖDÜN VERMEMEYE SÖZ VERDİK ANLAYIŞINIZDAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİZ SIRRUL HAVAS YÖNETİMİ [/SVGIMPORTANT]
Moderatörün son düzenlenenleri: