Çalışma Şeklimiz ve Şartlarımız

Çalışma Şeklimiz ve Şartlarımız

 SIRRULHAVAS ® ÇALIŞMA ŞARTLARI

HAVAS hizmetini satın almak ve hizmetten faydalanmaya başlama nasıl olur aşağıda maddeler halinde size sunulmuştur dikkatli okumanızı rica ederim. Hizmet Sözleşmesi hizmet vereni ve sizi korumaktadır ve çalışmanızı teminat altına almaktadır

 

HAVAS UYGULAMASI HİZMETİ SATIN ALMA ŞARTLARI

  1. Whatsapp üzerinde tarafınıza hizmet sözleşmesine ilişkin bilgilendirme mesajı gönderilir mesaj okunur ve mesajın içinde bulunan hizmet sözleşmesine yönlendiren linke tıklanır SIRRULHAVAS.COM ® web sitesi üzerinde açılan e-hizmet sözleşmesi okunur. Sözleşme şartları ve kuralları kabul ediliyorsa tarafınızdan sözleşme onay formu sözleşme sayfasında üst tarafda ve alt tarafda bulunmaktadır formu tam bilgilerinizle eksiz dolduruyorsunuz onaylıyorsunuz ONAY butonuna basarak. Onay mailiniz bana gelince ödeme yapmanız için tarafınıza resmi adıma açılmış resmi hesap numaram gönderilir.
  2. Ödemenizi gönderilen hesap numarasına yapıyorsunuz EFT / HAVALE / WESTERN UNİON gibi ödeme araçları yada ATM’lerden.
  3. Ödemenizi yapınca whatsapp üzerinden dekontun resmini gönderiyorsunuz.
  4. Sözleşmeyi yapanla ödemeyi yapan isim aynı olmalı buna dikkat edin farklı durum olursa yazılı olarak bildirimde bulunun.
  5. Sözleşme ve ödeme tamamlanınca HİZMET almaya hak kazanmış olursunuz ve hizmet aynı gün özel bir program yoksa tarafımdan başlatılır.
  6. Çalışma süresince hizmet sözleşmesindeki kurallara uymanız gerekli ve şarttır.
  7. Sözleşme yapılmadan ve ödeme yapılmadan hizmet verilmez kesinlikle.

BİLGİ ALIRKEN DİKKAT ETMENİZ  GEREKENLER

  1. Sitemde yazılanlar içerikler ve alıntılar bilgilendirme amaçlıdır. Kendi başınıza uygulamaya çalışmayın; Uygulamanız durumumunda doğacak sonuçlardan kendiniz sorumlusunuzdur.
  2. Kesinlikle BÜYÜ yapmıyorum bana büyü yapma konusunda kesinlikle ısrarcı olmayın dinen ve kanunen yasaktır.
  3. Fal ve fal çeşitlerine bakmıyorum.
  4. Tarot falı ve benzeri fallarda bakmıyorum.
  5. Ana sayfada bulunan Telefonla görüşme saatlerime bakıp uygun saatteyse beni arayabilirsiniz bilgi alabilirsiniz yardımcı olurum.

 

 

TELEFONLA GÖRÜŞME SAATLERİM & WHATSAPP GÖRÜŞME KURALLARI

Beni arayabileceğiniz telefonla görüşebileceğiniz saatler SABAH : “10:00” AKŞAM “22.00”  Bu saatler dışında arayan arkadaşların telefonlarına cevap vermek yada vermemek hakkım saklıdır cevaplanmayan aramalarınız için size uygun saatim’de geri dönüş yaparım.

İLK KEZ ARAYAN VE YURT DIŞINDAN ARAYANLAR İÇİN ARAMA SAATLERİ

 İlk kez arıyacaksınız veya yurt dışında arıyacaksanız TÜRKİYE saat’i  SABAH “09:00” GECE “23.59” kadar arayabilirsiniz. “23.59” Geçtikten sonra aramayın.

ÖNEMLİ NOT:

Müsait olmadığım zamanlarda ardığınızda MEŞGULE aldığımda biraz ara verip tekrar arayın ARABA kullanıyorken meşgule alırım sadece müsait oluncada geri dönüş yaparım yada siz tekrar arayın lütfen.

WHATSAPP GÖRÜŞME KURALLARI

  1. Müsait olup olmadığımı sorun.
  2. “Buyrun” yazısını gördük’den sonra kendinizi tanıtın ve isteğinizi yazın.
  3.  Whatsapp üzerinden ilk tanışma ve bilgi alımı yapıyorum.
  4. Daha önce Hizmet verdiğim kişilere whatsapp üzerinden bilgi vermiyorum bilgi almak isteyen kişiler telefon açmak zorunda. Gerekli durumlarda kendim zaten bilgi veriyorum.
  5. Daha önceden hizmet alan kişilerin “aksi” tavırda bulunması durumunda kesinlikle engellerim.
  6. Benden daha önceden hizmet alan ve whatsapp üzerinden sürekli ve gereksiz yere yazan kişileri cevaplama ve engelleme hakkım saklıdır.
  7. Anlayışınız için teşekkür ederim.

MÜSAİT OLMADIĞIM ZAMANLAR

  1. Trafikde araba kullanırken.
  2. Özel Hayatımda.
  3. Transda Olduğum Zamanlar.
  4. Seansda Olduğum Zamanlar.

 

ÇALIŞMA SÜREÇLERİ NASIL İŞLER (BU SÜREÇLERİ BEKLEMENİZ GEREKMEKTE)

 

Tüm HAVAS  çalışması 3 ila 5 ay arasında sürmektedir. Gelişmeler çalışma bittik’den sonra başlar ve zaman içinde oluşur. çalışma süresi endüşük 3 ay en yüksek 1 yıldır.

 

TELEFONDA & WHATSAPP GÖRÜŞME VE YAZIŞMA SAATLERİ

SABAH MESAİ BAŞLANGICI : 09.00    –    MESAİ BİTİMİ : 23.59

 

  1. mesai başlangıç ve bitiş saatlerine uymaları zorunludur. Saat sabah 09.00 akşam 23.59 arası arayabilirsiniz ve whatsapp üzerinden yazabilirsiniz mesai saatleri dışından aramamanız ve yazmamanız rica olunur acil durumlarda arayabilirsiniz sadece müsait olup olmadığımı sormak şartıyla.

Saygılarımla

 SIRRULHAVAS  ® ÇALIŞMA ŞARTLARI

ŞENOL GÜNAY

Author: Sırrul Havas